Avoimet työpaikat

Maailma muuttuu ja energia-ala on murroksessa. Siksi myös me Fortumilla olemme mukana muutoksessa ja tarvitsemme sinun asiantuntijuuttasi puhtaamman huomisen luomisessa. Tarjoamme jännittäviä uramahdollisuuksia useilla eri aloilla. Löydät kaikki avoimet työpaikkamme rekrytointijärjestelmästämme. Meille töihin hakeminen on helppoa!

Millainen on rekrytointiprosessimme?

Voit hakea kaikkia avoimia työpaikkojamme rekrytointijärjestelmämme kautta: liitä vain mukaan CV:si ja hakemuskirjeesi ja lähetä hakemuksesi. Saat meiltä sähköpostitse vahvistuksen, kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi. Pyrimme tämän jälkeen olemaan sinuun yhteydessä muutaman viikon kuluessa. Rekrytointiprosessimme koostuu yleensä kahdesta haastattelukierroksesta. Saatamme toimintamme tehostamiseksi järjestää esikarsintahaastatteluja myös videon välityksellä. Varmistaaksemme tehtävään parhaiten soveltuvan ehdokkaan valinnan, toteutamme usein soveltuvuusarviointeja osana rekrytointiprosessiamme. Toisinaan meitä avustaa henkilöarvioita hoitava yhteistyökumppanimme.

"Uusi mielenkiintoinen tehtävä oli askel eteenpäin urallani."

Kristiina Söderholm, Head of Nuclear Technology and Innovation

Lue lisää täältä!

Jäikö jokin askarruttamaan?

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta fortumcareers(a)fortum.com. Huomioithan, että emme kuitenkaan vastaanota työhakemuksia sähköpostitse. Odotamme innolla hakemustasi rekrytointityökalumme kautta!