Tietopaketit medialle

Näiltä sivuilta löydät lisätietoja ajankohtaisista aiheistamme.

Hiilineutraali kaukolämpö Espooseen 2020-luvulla

Fortum ja Espoon kaupunki ovat tehneet yhteisen kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen, jossa osapuolet sitoutuvat yhdessä kehittämään Espoon kaukolämmöstä hiilineutraalin 2020-luvun loppuun mennessä.

Lue lisää askeleista kohti yhteistä tavoitettamme

Uniper-sijoitus

Fortum saattoi päätökseen vapaaehtoisen julkisen ostotarjouksensa Uniper SE:n osakkeista 26.6.2018. Ostotarjouksen yhteydessä Fortumille tarjottiin yhteensä 172 439 375 Uniper SE:n osaketta, mikä vastaa 47,12 %:n osuutta (josta E.ONin myymä osuus oli 46,65 %) yhtiön kaikista osakkeista ja äänistä.
Lisätietoa Uniper-sijoituksesta

Tuuli ja aurinko Venäjällä

Olemme kertoneet aikomuksestamme lisätä tuuli- ja aurinkovoiman tuotantoamme Venäjällä. Pitkän aikavälin tavoitteemme uusiutuvan energian kapasiteetin määräksi Venäjällä on noin 500 megawattia.

Lue lisää uusiutuvan energian projekteistamme Venäjällä

Toimintomme Intiassa

Intian toimintomme ovat keskittyneet aurinkovoimaan. Meillä on Intiassa neljä aurinkovoimalaitosta: Amrit, Kapeli, Bhadla ja Pavagada. Olemme myös sopineet NBCC:n kanssa sähköautojen latausverkoston kehittämisestä Intiassa, ja meillä on maassa käynnissä olevia tutkimus- ja kehityshankkeita.

Lue lisää toiminnastamme Intiassa

Tutkimuksella ja innovaatioilla kohti puhtaampaa maailmaa

Fortumin tutkimus- ja kehitystoiminnan tarkoituksena on parantaa yhtiön kilpailukykyä ja luoda pohjaa uudelle, tulokselliselle liiketoiminnalle.

Lue lisää Fortumin tutkimus- ja kehitystoiminnasta

Tietoa toimintamaistamme

Meillä on pääliiketoimintaa kymmenessä maassa ja yhteensä noin 9 000 työntekijää. Maailmanlaajuisesti meillä on 2,5 miljoonaa sähkön kuluttaja-asiakasta ja noin 200 voimalaitosta.

Lisätietoa toimintamaistamme