Innovatiivisia asiakasratkaisuja

Puhtaan energian yhtiönä tarjoamme asiakkaillemme sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja, jotka parantavat resurssitehokkuutta. Tavoitteenamme on saada asiakkaamme ja koko yhteiskunta mukaan muutokseen kohti vähäpäästöistä energiajärjestelmää ja optimaalista resurssitehokkuutta.

Energia- ja resurssitehokkaat ratkaisumme

Olemme Pohjoismaiden suurin sähkönmyyjä ja palvelemme sekä yrityksiä että yksityisasiakkaita. Olemme samalla myös yksi maailman suurimmista lämpöenergian tuottajista ja myyjistä. Sähkön ja lämmön ohella myymme myös kaukokylmää. Tuotteisiimme kuuluu myös Charge & Drive -palvelu, joka on Pohjoismaiden suurin sähköautojen latausverkosto. Energia- ja resurssitehokkuus ovat energiantuotantomme keskeisiä lähtökohtia. Tarjoamme asiakkaillemme myös energiansäästöratkaisuja.

Fortum ei ole silti pelkkä energiayhtiö. Olemme lisäksi yksi Pohjoismaiden johtavista kiertotalousyrityksistä. Palveluvalikoimamme kattaa ympäristönhallinnan ja materiaalitehokkuuden palveluja, kuten kierrätys-, uudelleenkäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperän puhdistusta ja ympäristörakentamisen palveluja.

Hiilidioksidipäästötöntä ja alkuperätakuu-merkittyä sähköä

Yhtiömme on yksi Pohjoismaiden johtavista hiilidioksidipäästöttömän ja alkuperätakuumerkityn sähkön myyjistä. Myymme CO2-vapaata sähköä asiakkaillemme Pohjoismaissa. Uusiutuvilla energianlähteillä, kuten vesi-, tuuli- ja aurinkovoimalla tuotetun sähkön alkuperä on varmennettu alkuperätakuilla. Osa myymästämme sähköstä on varmennettu myös yleiseurooppalaisella luonnonsuojelujärjestöjen Ekoenergia-merkillä ja Ruotsissa Bra Miljöval -merkillä.

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille tärkeitä

Asiakastyytyväisyys on etusijalla strategiamme toteutuksessa ja liiketoimintamme kasvattamisessa. Olemmekin asettaneet konsernillemme tavoitteet asiakastyytyväisyydelle ja maineelle. Mittaamme laajan One Fortum -kyselymme avulla vuosittain asiakkaidemme ja sidosryhmiemme tyytyväisyyttä sekä yhtiömme maineen muutoksia ja näihin vaikuttaneita syitä. Vuonna 2019 asiakastyytyväisyytemme oli hyvä suurella osalla liiketoiminnoistamme.

Palveluja kestävään asumiseen

Palveluja kestävän liiketoiminnan tueksi