Mitt Fortum och Valpas-info

Vi rekommenderar, att du laddar ner Oma Fortum-applikationen till din telefon. Den berättar snabbt och enkelt dina elkostnader från början av den aktuella månaden i euro och kilowatt-timmar. Med samma Mitt Fortum-konto loggar du in i våra nättjänster.

F6
Ett konto för alla tjänster

All information relaterad till ditt avtal med ett enda användarID. Samma ID fungerar också för Smart Living och Solpanel-tjänster.

HC10
Konsumtion och kostnadsövervakning

Du övervakar elförbrukningen enkelt i Oma Fortum-applikationen och i Valpas-tjänsten.

CS9
Lätt att använda applikationen

Applikationen för ditt hem går med dig vart du än går

Mitt Fortum-användarID

Med Mitt Fortum ID:n har du tillgång till alla tjänster och fördelar. Du kan använda ditt konto för att logga in på webbplatsen och Oma Fortum appen.

I Mitt Fortum-nättjänsten kan du på ett säkert sätt hantera förändringar i dina egna el- och fjärrvärmeavtal och enkelt övervaka energiförbrukningen i ditt hem.

Skapa konto här

Till telefonen eller surfplattan

Appen visar t.ex. dina elkostnader och elförbrukning. Du kan även beställa ett larm om du använder mer el än vad du trodde.

Ladda för Android 

Ladda för iPhone eller iPad

Tilläggsuppgifter om Mitt Fortum-tjänsten

Hur får jag tillgång till Mitt Fortum-tjänsten?

Om du gjorde elavtal i vår kundtjänst, har vi möjligen skapat ett användarkonto till dig samtidigt. Då räcker det att du ändrar ditt lösenord. Byt lösenord

Om användarkontot ännu inte finns (användarID = din epostadress), kan du skapa det själv. Skapa Mitt Fortum-konto

Hur ändrar jag lösenordet och/eller andvändarnamnet?

Lösenordet kan ändras här: Byt lösenord

Om din epostadress har ändrats, eller om du annars vill byta ditt användarnamn, kan du göra det här: Uppdatera användaruppgifter

Observera, att uppdateringarna för användaruppgifter angår endast uppgifter inom Mitt Fortum-kontot. Dina kunduppgifter, t.ex. telefon och epost kan uppdateras i Mitt Fortum-tjänsten under  Kunduppgifer

I have used Valpas Online service. Does it still work?

It is still working, but we do not develop that old service anymore.