Sommarerbjudandet -20 % gäller följande tjänster (avtal):

  • Aurinkovalinta, förmånens värde 14,16€ 
  • 100% uusiutuva energia, förmånens värde 9,36€
  • Hintatakuu, förmånens värde 11,76 € (För både nya och befintliga Tarkka-avtal)
  • Vaihtotakuu, förmånens värde 9,36 € (Kan endast väljas när ett nytt Takuu-avtal ingås)

Kampanjen gäller beställningar som görs på fortum.fi, om kunden separat har valt en av ovannämnda tilläggstjänster som ingår i sommarkampanjen. Denna kampanjförmån gäller endast nya beställningar och beviljas inte för tidigare beställningar eller beställningar som har gjorts via andra försäljningskanaler.

Fortums elkunder kan beställa en ändring av ursprunget till Aurinkovalinta eller 100 % förnybar energi antingen när ett nytt elavtal ingås eller i tjänsten Mitt Fortum under kampanjtiden.

Kampanjförmån: Sommarerbjudande, -20 % av produktpriset på kundens faktura under det första året.

Kampanjtid: 15.7–31.8 

Erbjudandet gäller nya beställningar av tilläggstjänster (avtal) och kan inte kombineras med andra erbjudanden, såvida detta inte har angetts separat i förväg. Det pris som anges i erbjudandet gäller under det första året, varefter avtalet (Aurinkovalinta, 100 % förnybar energi, Vaihtotakuu eller Hintatakuu) fortsätter till normalt pris.

Den förmån som anges i erbjudandet beaktas på kundens faktura. Om kunden under det första året avbryter köpet av tjänsten, gottgörs kunden inte för förmånen för de avtalslösa månaderna. 

I övrigt iakttas villkoren för avtal om enskilda tilläggstjänster. 

 

:::::::::::::::::::::::::::

Detta erbjudande gäller tilläggstjänster som ingår i elavtal, inte elleverans/elförsäljning. Vad gäller elektricitet tillämpas Fortums avtalsvillkor för enskilda produkter och de allmänna elleverans- och elförsäljningsvillkor som rekommenderats av Finsk Energiindustri rf.