Fjärrvärme värmer upp din fastighet i alla väder

Fjärrvärme passar till fastigheter som ligger nära fjärrvärmenätet. Genom att välja fjärrvärme får du en driftsäker, förmånlig och allt mer ekologisk uppvärmningsform.

Fortum Yritys Online

Ta del av den mångsidiga rapporteringstjänsten Fortum Yritys Online

Fortum Yritys Online är vår nya rapporteringtjänst som ger information om ditt företags eller husbolags energiförbrukning och kostnader.

Läs mer

Liisi huolehtii lämmöstäsi

Fortum Liisi tar hand om din fjärrvärme

Fortum Liisi erbjuder en värmeanläggning och underhållstjänst till en fast månadsavgift. Vi skaffar, installerar och tar hand om din värmeväxlare och hjälper alltid. Du kan njuta av bekymmerfri värme.

Läs mer på finska

Espoo Clean Heat i Esbo

Koldi­ox­id­ne­u­tral fjärr­värme

Fortum och Esbo stad har förbundit sig till en koldioxidneutral fjärrvärmeproduktion i Esbo, Grankulla och Kyrkslätt -regionen under 2020-talet. Nu sätter vi fart på utvecklingen genom att upprätta ett nytt delmål, enligt vilket vi avstår från stenkol 2025. Den nya generationens fjärrvärme baserar sig på att fossila energikällor ersätts med smarta och flexibla lösningar som bland annat utnyttjar spillvärme, förnybar el, geotermisk energi och bioenergi. Smart värmereglering dvs. flexibel förbrukning optimerar systemet i framtiden.

Läs mer på finska

a photo of alittele girl holding a drawing of smart home

Vi erbjuder omfattande tjänster för ditt husbolag

Services for customers

Kundtjänst

Vi hjälper dig mån - fre 8-17

0200 19009

(lna/msa)

kaukolampo [snabel-a] fortum [punktum] com

District heating outage

Fjärrvärmeavbrott

Vi hjälper dig 24/7

0800 1 90090

(avgiftsfri)

Se avbrott på kartan