Summer Energy - kesätyöblogi

Lue täältä mitä kesätyöntekijämme kertovat arjestaan meillä

Arttu Niemelä_summer trainee

"Oli hienoa huomata, kuinka kesäharjoittelijoihin luotettiin Fortumilla. Työlleni asetettiin tietyt tavoitteet ja aikataulu, mutta muuten sain vapaat kädet riskitutkimuksen toteuttamiseen."

Arttu Niemelä, Trainee, Co-owned nuclear

Lisää Artun kesäharjoittelusta täällä
HR-asiantuntija Minja Lassila

"Voimalaitosympäristö veti minua puoleensa sen ainutlaatuisuuden vuoksi. HR-tehtävät ovat todella monipuolisia ja haastavia. Ne tarjoavat loistavan mahdollisuuden kehittää itseään, sekä oppia jatkuvasti uutta."

Minja Lassila, HR-asian­tuntija

Minjan matka kesäharjoittelijasta HR-asiantuntijaksi
Anna Kottila

"Pääsin kesätyössäni hienosti soveltamaan sitä, mitä olen opiskeluaikanani oppinut. Kirjanpidon tehtävissä olen myös päässyt hyödyntämään luontaisia ominaisuuksiani, kuten tarkkuutta ja mielenkiintoa työskennellä numeroiden parissa."

Anna Kottila, Kesäharjoittelija Kirjanpito- ja verotiimi

Lue Annan kesästä Fortumilla
Henri Rinne

"Yhteishenki on yrityksen sisällä huippuluokkaa. Ryhmästä tai yksiköstä riippumatta kaikki ovat aina tarpeen tullen halukkaita auttamaan ja ratkaisemaan yhdessä eteen tulevia haasteita."

Henri Rinne, Kesäharjoittelija

Lue lisää täältä!
Vera Bärlund

"Päädyin kesän aikana kehittämään virtuaalista ja lisättyä todellisuutta. Aihe oli minulle uusi ja sovelluskehityksessä pääsin parhaiten hyödyntämään yliopistosta saamaani osaamista."

Vera Bärlund, Specialist, HFE & digitalization

Lue lisää täältä!