SmartLiving Mittarointi

Emme tarjoa palvelua enää uusille asiakkaille 15.2.2023 alkaen.

photo of smart building

SmartLiving Mittarointipalvelu tarjoaa jatkuvan lämpötila- ja kosteusmittaroinnin, jonka avulla pysyt kartalla taloyhtiön tilasta ja reagoit vikatilanteisiin ajoissa.

Palvelu perustuu jatkuvalle kiinteistön lämpötilojen ja ilmankosteuden mittaamiselle sekä tästä saatavan datan hyödyntämiselle kiinteistön kunnon ja arvon ylläpidossa. Kiinteistön yleisiin tiloihin ja asuntoihin asennettavat mittarit keräävät lämpötila- ja ilmankosteustietoja, joita sekä taloyhtiön edustajat että asukkaat voivat seurata omien käyttöliittymiensä kautta.

Datan kerääminen ja sen jatkuva seuranta mahdollistaa ongelmatilanteiden havainnoinnin ajoissa. Esimerkiksi asuntojen lämpötilojen säätötoimenpiteitä voidaan tehdä asuntokohtaisen tarpeen mukaan ja näin varmistaa asumismukavuus kaikissa asunnoissa. Myös mahdollisten kosteusvaurioiden havainnointi helpottuu, ja näin voidaan välttyä mittaviltakin vahingoilta.

SmartLiving mittari on nopea asentaa ja toimii langattomasti

Mittareiden asennus on vaivatonta ja nopeaa

Palveluun sisältyvät mittarit kiinnitetään asunnon olohuoneen seinään noin 1,5 metrin korkeuteen kaksipuoleisella teipillä. Mittari toimii paristoilla ja se alkaa keräämään dataa välittömästi asennuksen jälkeen.

SmartLiving

Asukaskäyttöliittymästä tietoa asukkaille

Palveluun sisältyy asukaskäyttöliittymä, jonka avulla jokainen asukas voi tarkastella oman kotinsa lämpötila- ja kosteustietoja. Reaaliaikaisen tilanteen lisäksi asunnon tietoja voi selata päivä- ja viikkotasolla.

Kokeile asukkaan sovellusta

Reaaliaikaista tietoa sisäolosuhteista

Taloyhtiön edustajille yhteenvetoraportti

Taloyhtiön edustajat saavat kuukausittain sähköpostiinsa yhteenvetoraportin kiinteistön tilanteesta. Edustajat voivat seurata toteutuneita lämpötiloja ja kosteustietoja sekä mahdollisia vikatilanteita käyttöliittymän avulla. Palvelun avulla voidaan lähettää myös hälytyksiä poikkeavista tilanteista, ja saatujen tietojen avulla pystytään esimerkiksi ennakoimaan mahdollisia ongelmatilanteita tulevaisuudessa.

smart home

Palvelun sisältö ja hinta

Palvelu sisältää:

  • Jokaiseen asuntoon lämpötila- ja ilmankosteusmittarin​
  • Kuukausittainen sähköpostiraportti​
  • Käyttöliittymät asukkaille ja taloyhtiölle​

Esimerkkihinta on 40 asunnon taloyhtiölle 160 €/kk (sis. alv. 24 %).

Kerron sinulle mielelläni lisää!

Sami Säteri

Sami Säteri

Avainasiakaspäällikkö
Taloyhtiöt ja isännöitsijät
Puhelin: 050 521 3882
sami [piste] sateri [ät] fortum [piste] com