Sähkösopimuksen irtisanominen

Fortumin sähkösopimus voidaan irtisanoa soittamalla asiakaspalveluumme. Asiakkuuden päättymiseen liittyy mahdollisten asiakkaalle tulevien hyvitysten ja vielä veloittamattoman laskun käsittely. Asiakaspalvelu varmistaa ajankohtaiset yhteystiedot ja asiakkaan kannalta mahdollisimman sujuvan asioinnin ennen sopimuksen päättymistä.

Jos olet entuudestaan Fortumin sähköasiakas, ja teet täällä fortum.fi.ssä sopimuksen uuteen kotiin, niin tunnistautuneena sinulle tarjotaan mahdollisuus samalla antaa vanhan asunnon sopimuksen päättymispäivä, jolla samalla irtisanot vanhan sopimuksesi. Tunnistautuminen tapahtuu joko pankki/mobiilitunnisteella tai kirjautumalla Oma Fortum -palveluun. Vanhan sopimuksen voi irtisanoa verkossa myös, jos siirrät nykyisen sopimuksen nykyisillä hinnoilla ja ehdoilla uuteen osoitteeseen. Lisää ohjeita tähän löydät muuttoilmoitus-sivulta.


 

 

Jos et muuta toiseen osoitteeseen, vaan ainoastaan vaihdat sähkönmyyjää, ei erillistä irtisanomista tarvitse tehdä. Myyjä saa aina tiedon asiakkaan myyjänvaihdosta suoraan sähköverkkoyhtiöltä.