Tarkastus-, huolto- ja puhdistuspalvelut

Tarjoamme erilaisia tarkastus-, huolto- ja puhdistuspalveluita, jotka tekevät jätehuollostasi mahdollisimman vaivatonta. Jätehuollossa oikeanlaiset, hyväkuntoiset ja turvalliset välineet ovat ensisijaisen tärkeitä.

F17
Taloudelliset hyödyt

Oikein huolletuilla välineillä lisäarvoa jätehuoltoon.

F3
Ympäristöhyödyt

Tarjoamme turvallista jätehuoltoa ja pidennämme laitteidesi käyttöikää.

F8
Turvallisuushyödyt

Me pidämme säiliösi asianmukaisessa kunnossa.

Tarkastus-, huolto- ja puhdistuspalvelut

Erotinhuolto tuo kustannussäästöjä

Säännöllinen erotinhuolto takaa erotinkaivojen keskeytymättömän toiminnan. Huoltopalvelumme kattaakin erotinkaivojen kartoitukset ja tarkastukset, kerrosten tyhjennykset, jätteen kuljetuksen sekä säädösten vaatimien asiakirjojen ylläpidon. Mittaamme niin ikään hiekan, veden, liuottimen, öljyn ja pohjalietteen määrän.

Huoltopalvelumme sopii hiekan-, öljyn-, rasvan- tai pesuaineenerotinkaivoille kaikenkokoiseen toimintaan aina mittarikentiltä suuriin teollisuuskiinteistöihin.

Öljysäiliöhuolto

Kattava öljysäiliöhuoltomme tarjoaa palveluita aina polttoöljysäiliöiden tyhjennyksestä ja pesusta lopputarkastukseen asti. Säiliöpesut toteutamme yhteistyökumppaniemme kalustolla. Yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme palvelemaan sinua tehokkaasti ja joustavasti myös kysynnän huippuaikoina.

IBC-säiliöiden määräaikaishuolto

Tiesitkö, että vaarallisten aineiden kuljetukseen tarkoitetut, UN-hyväksytyt IBC-säiliöt on tarkastettava valvovan viranomaisen hyväksymällä VAK-tarkastuslaitoksella tai VAK-määräaikaistarkastuslaitoksella vähintään 2,5 vuoden välein?

Viranomaisen valtuuttama huoltopalvelumme tarkistaa ja huoltaa IBC-säiliösi sekä pitää ne asianmukaisessa kunnossa koko hyväksyttävän käyttöiän ajan.

CS1

Jätehuoltopalveluiden asiakaspalvelu

+358 10 7551 625*

[email protected]

Asiakaspalvelumme on avoinna ma-to klo 7.00-16.00 ja pe 8.30-16.00.

*Puheluhinnat: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %)