Optimoi kiinteistösi lämmitystä SmartLivingillä

Fiksu lämmittää kiinteistöä, ei maapalloa

Pyydä lisätietoja
F4
Säästöjä energia- ja lämmityskustannuksiin

Taloyhtiöt säästävät palvelumme avulla keskimäärin 10% kustannuksissa

F23
Mukavat asuinolosuhteet ja parempi sisäilman laatu

Tasaisemmat lämpötilat asunnoissa pitävät taloyhtiösi asukkaat tyytyväisinä

L3
Pidä huolta kiinteistösi tilasta

Pysyt kartalla taloyhtiön kulutustiedoista ja ylläpidät kiinteistösi kuntoa datan avulla

Fortum SmartLiving Lämmityksen optimointi -palvelu perustuu huoneistokohtaisiin lämpötilamittauksiin ja tekoälyn avulla toteutettuun itseohjautuvaan lämmityksensäätöjärjestelmään, joka optimoi rakennuksen lämmityksen asumismukavuuden huomioiden. Palvelussa mitataan jatkuvasti jokaisen asunnon lämpötilaa ja ilmankosteutta nopeasti asennettavien mittareiden avulla. Järjestelmä ottaa huomioon myös sääennusteen, ja säätää näiden tietojen perusteella kullekin hetkelle juuri oikean lämmöntarpeen.

Järjestelmä ehdottaa taloyhtiölle keräämänsä datan perusteella toimenpiteitä, joilla lisätään kiinteistön energiatehokkuutta ja varmistetaan, että kiinteistön arvo säilyy jatkossakin. Taloyhtiön edustajat voivat seurata kiinteistöjen tilaa raportointijärjestelmän kautta ja näin varmistaa, että mahdolliset ongelmatilanteet ratkotaan tehokkaasti. Palvelu maksaa itsensä takaisin energia- ja huoltokustannuksissa, sekä asumismukavuudessa.

 

"Parasta palvelussa on ollut se, että taloyhtiömme kaukolämpökustannukset ovat vajaan vuoden aikana tippuneet jopa 13 prosenttia."

Satu Lind, As Oy Espoon Kilonhovi

Lue lisää As Oy Espoon Kilonhovin kokemuksista SmartLiving-palvelun kanssa

Taloyhtiön asukkaana hyödyt tasaisista lämpötiloista ja paremmasta sisäilmasta

Vietämme sisätiloissa jopa 90 prosenttia ajastamme, minkä takia sisäilman laadulla ja lämpötilalla on suuri merkitys terveyteemme. SmartLiving Lämmityksen optimointi -palveluun sisältyy asukaskäyttöliittymä, jonka avulla asukkaat voivat seurata oman asuntonsa lämpötilaa ja ilmankosteutta helposti älypuhelimensa tai tietokoneensa kautta. Palvelusta näkee myös onko sisäilman laatu suositusten mukainen. Käyttöliittymä toimii lisäksi palautekanavana - jos asunnossa on liian kylmä tai kuuma, voi asukas kertoa siitä taloyhtiön edustajille sovelluksen kautta. 

SmartLiving Lämmityksen optimointi tasaa lämmön puolestasi - katso video!
SmartLiving-mittarin asennus käy nopeasti - katso video!
HC10

Asukkaat voivat seurata asuntonsa lämpötila- ja ilmankosteustietoja sovelluksen kautta

PPS4

Raportointijärjestelmä pitää taloyhtiön edustajat ajan tasalla kiinteistön tilasta

CS9

Kirjautuminen asukaskäyttöliittymään