Fortum SmartLiving Mittarointi

Mittaroinnin ja jatkuvan seurannan avulla pysyt kartalla kiinteistösi kunnosta

Pyydä lisätietoja

SmartLiving Mittarointi

SE1
Lämpötila- ja kosteusmittarit asuntoihin ja yleisiin tiloihin

HC10
Asukaskäyttöliittymä älypuhelimelle ja tietokoneelle

PPS4
Raportointijärjestelmä taloyhtiölle

Hyödynnä dataa kiinteistösi ylläpidossa

Fortum SmartLiving Mittarointi -palvelu perustuu jatkuvalle kiinteistön lämpötilojen ja ilmankosteuden mittaamiselle sekä tästä saatavan datan hyödyntämiselle kiinteistön kunnon ja arvon ylläpidossa. Kiinteistön yleisiin tiloihin ja asuntoihin asennettavat mittarit keräävät lämpötila- ja kosteustietoja, joita sekä taloyhtiön edustajat että asukkaat voivat seurata omien käyttöliittymiensä kautta, älypuhelimella tai tietokoneella. Taloyhtiön edustajana pysyt kartalla koko kiinteistön tilasta ja asukkaat voivat seurata reaaliaikaisesti oman asuntonsa tietoja. Mittarointipalvelu on saatavilla asuinrakennusten lisäksi myös muihin kiinteistöihin.

Jatkuvan seurannan avulla reagoit vikatilanteisiin ajoissa

Lämpötila- ja ilmankosteustietojen kerääminen ja niiden jatkuva seuranta mahdollistaa ongelmatilanteiden havainnoinnin ajoissa. Kun raportointijärjestelmän kautta nähdään, että osassa kiinteistön asunnoista on esimerkiksi liian kylmä, voidaan säätötoimenpiteitä tehdä nopealla ja tehokkaalla aikataululla, ja näin varmistaa myös asumismukavuus kaikissa asunnoissa. Myös mahdollisten kosteusvaurioiden havainnointi helpottuu, ja näin voidaan välttyä mittaviltakin vahingoilta ja kustannuksilta.

Palvelua on myöhemmin mahdollista laajentaa sisältämään älykkään lämmityksenohjausjärjestelmän, jolloin mitattua dataa voidaan hyödyntää kiinteistön lämmityksen optimointiin. Jos taloyhtiössänne olisi jo nyt käyttöä älykkäälle lämmityksen ohjaukselle, voitte lukea lisää SmartLiving Lämmityksen optimointi -palvelusta täältä.

Oletko kiinnostunut SmartLiving Mittarointi-palvelusta?

Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteyshenkilö

SmartLiving-mittarin asennus käy nopeasti - katso video!
HC10

Asukkaat voivat seurata asuntonsa lämpötila- ja ilmankosteustietoja sovelluksen kautta

PPS4

Raportointijärjestelmä pitää taloyhtiön edustajat ajan tasalla kiinteistön tilasta

CS9

Kirjautuminen asukaskäyttöliittymään