Pörssitiedote

Muutokset Fortumin johtoryhmässä: Bernhard Günther jättää yhtiön

27 kesäkuu 2024, 09:30

FORTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 27.6.2024 KLO 9.30

Tiedoteluokka: Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus

Chief Transformation Officer ja johtoryhmän jäsen Bernhard Günther jättää Fortumin tämän vuoden lopussa yhteisellä sopimuksella.

Fortum julkaisi maaliskuussa 2023 puhtaaseen energiaan keskittyvän pohjoismaisen strategiansa sekä uuden liiketoimintarakenteensa ja -mallinsa. Samassa yhteydessä Fortum perusti erillisen tilapäisen toiminnon tukemaan uudistetun strategian toteuttamista ja johtamaan tehokkuuden ja osaamisen kehittämistä. Tätä toimintoa (Transformation Office) valittiin johtamaan Bernhard Günther.

Muutosten toteutus on edistynyt hyvin ja siirtyy nyt linjaorganisaatioiden vastuulle, joten tarvetta erilliselle Transformation Office- toiminnolle ei enää ole.

”Bernhard ja hänen tiiminsä ovat onnistuneesti edistäneet muutosta yhtiössämme varmistaakseen strategiamme tehokkaan toteuttamisen. Olemme luoneet ja käynnistäneet uusia hallinnointiprosesseja, kehittäneet osaamistamme ja työmme yrityskulttuurin muutoksen osalta on hyvässä vauhdissa. Jatkamme tätä työtä varmistaaksemme, että tehdyt toimet tehokkuuden ja kulttuurimuutoksen osalta jäävät osaksi päivittäistä toimintaamme. Arvostamme suuresti Bernhardin työpanosta, joka jatkuu vielä tämän vuoden loppuun. Haluan lämpimästi kiittää Bernhardia ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää tulevaan”, sanoo Fortumin toimitusjohtaja Markus Rauramo.

Fortum Oyj

Ingela Ulfves, sijoittajasuhde- ja talousviestintäjohtaja

Lisätietoja:

Sijoittajat ja analyytikot:
Ingela Ulfves, sijoittajasuhde- ja talousviestintäjohtaja, puh. 040 515 1531

Media:
Fortum News Desk, puh. 040 198 2843

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.fortum.fi