Kaukolämpövuotojen kuvaus Espoossa, Kirkkonummella ja Kauniaisissa 8.-19.5.2023

Näkymä helikopterin hytistä maahan

Kuva: GridJet Oy

Varmistamme kaukolämmön toimitusvarmuutta kuvaamalla kaukolämpöverkkoa lämpökameran ja helikopterin avulla arviolta 8.-19.5.2023 välisenä aikana koko Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisten kaukolämpöverkon alueella. Tarkat ajankohdat riippuvat sääolosuhteista, joten lennot saattavat myös jäädä toteutumatta.

Lämpökamerakuvien ja tietokoneanalyysien avulla tutkitaan maanpinnan lämpötilaeroja mahdollisten lämpövuoto- ja eristevauriokohtien paikantamiseksi. Helikopterilennot tehdään auringonlaskun jälkeen, jolloin maanpinta on tasalämpöinen ja liikennettä on vähän. Helikopterilennot ovat tällä hetkellä luotettavin tapa etsiä mahdollisia vuotoja.

Pahoittelemme helikopterilentojen mahdollisesti aiheuttamaa ajoittaista meluhaittaa.

Lisätietoja:

Timo Nousiainen, suunnittelupäällikkö, Fortumin lämmitys- ja jäähdytysliiketoiminta, timo [piste] nousiainen [ät] fortum [piste] com, puh. 040 196 4240