Verkkouutinen

Nivoksen sähkösopimusasiakkaat siirtyvät Fortumille 1.2. alkaen - sähkösopimusten hinta ja sopimusehdot säilyvät ennallaan

02 tammikuu 2023, 10:00

Nivoksen sähkösopimusasiakkaat siirtyvät Fortumille

FORTUM OYJ LIIKETOIMINNAN VERKKOTIEDOTE 2.1.2023
 

Nivos Energia Oy:n asiakkaiden sähkösopimukset siirtyvät Fortum Markets Oy:lle 1.2.2023 alkaen, kun Nivos keskittää liiketoimintaansa ja luopuu sähkönmyynnistä. Asiakkaiden sähkösopimukset ja sopimusehdot, kuten hinta ja voimassaoloaika, säilyvät ennallaan.

Asiakkaille on postitettu tieto muutoksesta 30.12.2022. Sopimusten siirryttyä asiakkaat saavat laskun 1.2.2023 alkaen käyttämästään sähköenergiasta Fortumilta. Helmikuusta eteenpäin asiakkailla on käytössä Fortumin tarjoamat monipuoliset edut ja palvelut. 

”Toivotamme Nivos Energian asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi Fortumille. Fortumin asiakkaana he saavat käyttöönsä fiksuja digiratkaisuja sähkönkulutuksen seurantaan. Kuluttaja-asiakkaille tarjoamme myös palkitsevia etuja Pikku juttu -asiakasetuohjelmamme kautta. Markkinajohtajana voimme tarjota asiakkaillemme luotettavuutta ja turvaa jokapäiväiseen elämään. Vallitsevassa markkinatilanteessa keskitymme etenkin tukemaan ja neuvomaan asiakkaitamme energian säästämisessä ja sähkölaskun hallinnassa”, Fortumin Suomen kuluttajaliiketoiminnan johtaja Tomi Hänninen kertoo.

Nivos keskittää liiketoimintaansa ja luopuu sähkönmyynnistä

”Päätöksemme luopua sähkönmyynnistä perustuu sähkömarkkinan kehitykseen, joka on tehnyt sähkönmyynnistä aiempaa haastavampaa Nivoksen kaltaisille pienemmille paikallisille toimijoille. Sähkönmyynnistä luopuminen tuo etuja sekä asiakkaillemme että Nivokselle”, kertoo Nivos Energia Oy:n johtaja Juha Voho.

”Uskomme vahvasti, että Fortumilla on erinomaiset edellytykset huolehtia asiakkaistamme. Markkinajohtajana Fortum pystyy luotettavasti ja laadukkaasti vastaamaan sähkönkäytön muuttuviin tarpeisiin pitkälle tulevaisuuteen”, Voho jatkaa.

Nivos jatkaa sähkönsiirtoa oman sähköverkkonsa alueella entiseen tapaan. Jos sähköasiakkaan sähkön käyttöpaikka sijaitsee Nivoksen verkon alueella, saa hän jatkossa erillisen laskun sähkönsiirrosta Nivokselta.

Fortum Oyj
Viestintä

Lisätietoja asiakkaille:
www.fortum.fi/tervetuloa-nivos

Lisätietoja medialle:
Fortum News Desk, newsdesk [ät] fortum [piste] com, 040 1982 843 (ma-pe klo 9-16)

Marko Ahl, toimitusjohtaja, Nivos Oy, 050 405 7657

Juha Voho, johtaja, Nivos Energia Oy, 050 386 3950