Kaukolämpövuotojen kuvaus Espoossa, Kirkkonummella ja Kauniaisissa 11.-30.11.2022

Varmistamme kaukolämmön toimitusvarmuutta kuvaamalla kaukolämpöverkkoa lämpökameran ja helikopterin avulla 11.-30.11.2022 välisenä aikana koko Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisten kaukolämpöverkon alueella. Tarkat kuvausajankohdat riippuvat sääolosuhteista.

Lämpökamerakuvien ja tietokoneanalyysien avulla tutkitaan maanpinnan lämpötilaeroja mahdollisten lämpövuoto- ja eristevauriokohtien paikantamiseksi. Helikopterilennot tehdään auringonlaskun jälkeen, jolloin maanpinta on tasalämpöinen ja liikennettä on vähän. Ne  ovat tällä hetkellä luotettavin tapa etsiä mahdollisia vuotoja.

Pahoittelemme lentojen mahdollisesti aiheuttamaa ajoittaista meluhaittaa.

Lisätietoja:

Fortumin yhteistyökumppani Caverion Industria Oy

Timo Nousiainen, suunnitteluinsinööri

puh. 040 196 4240