Tulipalo Fortumin Riihimäen Kynttilätien toimipisteellä

Fortum-4355

Fortumin Riihimäen Kynttilätien toimipisteellä, Fortumin alivuokralaisen Wimao Oy:n tuotantotiloissa on syttynyt tulipalo sunnuntaina 23.10 illalla klo 21.50. Pelastusviranomaiset saapuivat paikanpäälle välittömästi ja maanantai aamuun mennessä palo on saatu pääosin sammutettua. Jälkisammutustoimenpiteet ovat käynnissä. Tarkempaa tietoa palon syttymissyystä ei tällä hetkellä ole tiedossa.

Vahinkoja Fortumin tuotantolinjojen osalta selvitetään, mutta alustavien tietojen mukaan palo ei ole merkittävästi vahingoittanut Fortumin muovinkierrätystoimintoja. Fortumin Kynttilätien toimipisteellä sijaitsee pienemmän kapasiteetin käsittelylinja. Pääasiallinen muovin kierrätystoiminta jatkuu normaalisti Fortumin muovinkierrätyslaitoksella Kuulojantiellä. Näin ollen palolla ei ole kuluttajamuovipakkausten kierrätystoimintaan vaikutusta.

Kynttilätien toimipisteellä sijaitsee Fortumin muovikierrätyksen kierrätysmuovituotantoon liittyviä pienimuotoisia tuotantotoimintoja. Fortum on alivuokrannut suurimman osan Kynttilätien tiloista alivuokralaiselleen muovinkierrätykseen liittyviin toimintoihin.

Alue on tällä hetkellä suljettu ja ainoastaan pelastusviranomaiset pääsevät paikalle.

Lisätietoa:

Toni Ahtiainen
Johtaja, muoviliiketoiminta
+358405777533
toni [piste] ahtiainen [ät] fortum [piste] com

Petri Virtanen
+358500971771
petri [piste] virtanen [ät] fortum [piste] com