Sijoittajauutinen

Fortumin Sustainability 2021 -raportti julkaistu

25 maaliskuu 2022, 11:00

Fortum-sign-window

FORTUM OYJ SIJOITTAJAUUTINEN 25.3.2022 KLO 11.00

Fortumin vuoden 2021 Sustainability-raportti on julkaistu englanninkielisenä. Vuoden 2021 raportointikokonaisuus koostuu seuraavista raporteista: Toimitusjohtajan liiketoimintakatsaus, Taloudelliset tiedot (sis. tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen), Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, Palkitsemisraportti, Verojalanjälki sekä nyt julkaistu Sustainability-raportti.

Raportointikokonaisuus on saatavilla yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.fortum.fi/vuosikertomus2021 ja Sustainability-raportti tämän tiedotteen liitteenä sekä osoitteessa www.fortum.fi/kestävänkehityksenpääkohdat.

 Sustainability 2021 -raportti kuvaa Fortumin toimintatapaa ja tuloksia vuonna 2021 liittyen ilmastoon, resursseihin, henkilöstöön ja yhteiskuntaan. Fortumin TCFD (the Task Force on Climate-related Financial Disclosures) -raportti sisältyy Sustainability-raporttiin. Kirjanpitolain mukainen selvitys muista kuin taloudellisista tiedoista sisältyy Taloudelliset tiedot -raportin hallituksen toimintakertomukseen.

Fortum Oyj

Ingela Ulfves, sijoittajasuhde- ja talousviestintäjohtaja

Lisätietoja:

Fortum News Desk, +358 40 198 2843