Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminta on myynyt jätehuoltopalveluiden vaarallisten jätteiden pien- ja keskisuuren asiakassegmentin Lassila & Tikanojalle

metsänäkymä

Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminta on solminut liiketoimintakaupan Lassila & Tikanojan kanssa. Liiketoimintakauppa koskee Fortumin jätehuoltopalveluiden vaarallisten jätteiden pien- ja keskisuurten asiakkaiden jätteiden keräystä, kuljetusta ja käsittelyä. Liiketoimintakauppaan sisältyy myös kaupan kohteena olevien asiakkuuksien tavanomaisten jätteiden jätehuoltopalvelut.

Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminta on toimittanut jätehuoltopalveluita laajasti suomalaisille vaarallista ja vaaratonta jätettä tuottaville yrityksille eri teollisuuden aloilta. Liiketoimintakauppa toteuttaa Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminnan alkuvuodesta 2021 uudistettua strategiaa. Fortumin jätehuoltopalvelut tulee jatkossa keskittymään strategian mukaisesti entistä vahvemmin suurten teollisten asiakkaiden jätehuoltopalveluiden tarjoamiseen ja innovatiivisten materiaalitehokkuutta lisäävien palveluiden kehittämiseen.

Sopimus tulee voimaan 1.2.2022. Asiakkaita, joita liiketoimintakauppa koskee, tiedotetaan erikseen.

 

Lisätietoja

kari rahkonen

Kari Rahkonen

Head of Waste Management Services Finland
Puhelin: +358 40 570 1074
kari [piste] rahkonen [ät] fortum [piste] com

Paula Korpela

Paula Korpela

Commercial director
Puhelin: +358509179055
paula [piste] korpela [ät] fortum [piste] com