Tapiolan lämpökeskuksen meluhaitan mittaus 15.11. klo 7-10

Tapiolan lämpökeskus toimii ns. varalampölaitoksena, jolla varmistamme lämmöntuotannon mahdollisissa poikkeustilanteissa ja kovilla pakkasilla. Otimme viime viikonloppuna 7.-9.11. laitoksen kaikki neljä lämpökattilaa käyttöön varmistaaksemme Suomenojan voimalaitoksen tuotantoa. Yhden lämpökattilan ja polttoainevalinnan käytöstä on syntynyt meluhaittaa, joka on voinut olla joko runkomelua tai piipun kautta kulkeutunutta melua.

Tapiolan lämpökeskuksen kyseistä lämpökattilaa ei käytetä ennen ympäristömeluun johtaneen syyn selvittämistä ja korjaamista.

Ympäristömelun lähteen ja tason selvittämiseksi toteutamme alueella melumittaukset maanantaina 15.11. klo 7-10. Tällöin lämpökattilat otetaan käyttöön melun paikallistamiseksi, joten melutaso saattaa nousta hetkellisesti.

Pahoittelemme mahdollista melun aiheuttamaa haittaa.

Tiedustelut
Panu Ahrnberg
Tuotantojohtaja, Fortum Power and Heat Oy
panu [piste] ahrnberg [ät] fortum [piste] com
puh. 040 554 2462