Pörssitiedote

Muutoksia Fortumin johtoryhmässä − Business Technology -toiminnosta vastaava johtaja jättää yhtiön

17 marraskuu 2021, 08:30

Fortum-sign-nature

FORTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 17.11.2021 KLO 8:30

Tiedoteluokka: Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus

Business Technology -toiminnosta vastaava johtaja Arun Aggarwal ja Fortum ovat sopineet, että Aggarwal jättää yhtiön. Aggarwal on ollut Fortumin johtoryhmän jäsen vuodesta 2018. Sanna Pekari (DI, MBA) aloittaa Business Technology -toiminnosta vastaavana johtajana 17.11.2021. Pekarista ei tule konsernin johtoryhmän jäsentä, mutta hän raportoi toimitusjohtaja Markus Rauramolle. Pekari vastaa tällä hetkellä Fortumin Business Technology -toiminnon liiketoiminnan tuesta ja digitalisaatiokehityksestä. Aggarwal on luvannut tukea Pekaria sujuvan muutoksen varmistamiseksi.

“Arunilla on ollut keskeinen rooli Fortumin transformaatiossa: hän on määrätietoisesti kehittänyt lisäarvoa luovaa digitalisaatiota ja tuonut uusia näkökulmia niin innovaatiotoimintaamme kuin uusien kasvuaihioiden löytämiseen. Haluan lämpimästi kiittää Arunia ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää tulevaan,” sanoo Fortumin toimitusjohtaja Markus Rauramo.

Fortum Oyj

Ingela Ulfves, sijoittajasuhde- ja talousviestintäjohtaja Fortum Oyj

Further information:

Sijoittajat ja analyytikot:
Ingela Ulfves, sijoittajasuhde- ja talousviestintäjohtaja, puh. 040 515 1531

Media:
Fortum News Desk puh. +358 40 198 2843

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset mediat
www.fortum.fi