Paikallistiedote

Tehtäväkiertoa Fortumin ydinvoimaliiketoiminnan johdossa: Loviisan ydinvoimalaitokselle uusi vastuullinen johtaja vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä

27 lokakuu 2021, 16:00

Fortum sign 3

Ydinvoima on keskeinen osa Fortumin strategiaa ja osa DNA:tamme. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme varmistaaksemme, että ydinvoimalla on jatkossakin tärkeä rooli siirtymisessä kohti ilmastoneutraalia yhteiskuntaa.

Laaja kokemuksemme ydinvoima-alan eri toiminnoista ja rooleista on yksi tärkeimmistä menestystekijöistämme. Tehtäväkierto on tehokas tapa varmistaa osaamisemme myös tulevaisuudessa ja tarjota henkilöstöllemme mielenkiintoisia tehtäviä.

Fortumin ydinvoimaliiketoiminnan johdossa toteutetaan tehtäväkiertoa seuraavasti: Nykyinen ydinturvallisuuden riippumattoman valvonnan ja kansainvälisen yhteistyön johtaja Peter Tuominen jää eläkkeelle vuonna 2022, ja Loviisan voimalaitoksen nykyinen johtaja Satu Katajala siirtyy tähän tehtävään. Nykyinen Engineering & Projects -liiketoiminnan johtaja Sasu Valkamo siirtyy Loviisan ydinvoimalaitoksen johtajan tehtävään Säteilyturvakeskuksen (STUK) hyväksynnän jälkeen.

Tehtäväkiertojen on tarkoitus astua voimaan vuoden 2022 ensimmäisen neljänneksen aikana. Satu Katajala jatkaa nykyisessä tehtävässään Loviisan voimalaitoksen johtajana muutoksen voimaantuloon saakka.

 

Lisätietoja:
Pia Fast, viestintäpäällikkö, Loviisan voimalaitos, puh. 040 147 8752