Kierrätys- ja jäteliiketoiminnan edunvalvonnan prioriteetit julkaistu

Politiikan tavoitteena pitäisi olla puhtaan kiertotalouden ja vahvempien markkinoiden varmistaminen korkealaatuisille kierrätetyille raaka-aineille.

Nature climate

Fortum Recycling & Waste johtaa muutosta kohti vähäpäästöistä energiataloutta ja resurssien mahdollisimman tehokasta käyttöä. Tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa säästämällä luonnonvaroja ja edistämällä kiertotaloutta.

Luotettava jätehuolto ja resurssitehokkuus ovat perustekijöitä yhteiskunnassa, joka perustuu kiertotaloudelle. Fortumin tavoitteena on, että mahdollisimman suuri osa jätevirrasta kierrätetään, hyödynnetään tai käytetään uudelleen. Samalla vaaralliset aineet poistetaan kierrosta. Kierrätykseen tai uudelleenkäyttöön kelpaamaton jäte muutetaan energiaksi.

Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminnan toukokuussa 2021 julkaisemat edunvalvonnan prioriteetit sisältävät näkemyksemme kansallisesta ja EU-tason jätepolitiikasta sekä erityisesti jätteen hyötykäyttöön, muoveihin, akkuihin, metalleihin ja näiden sivuvirtoihin liittyvästä sääntelystä. Fortum Recycling & Waste katsoo, että politiikan tavoitteena pitäisi olla puhtaan kiertotalouden ja vahvempien markkinoiden varmistaminen korkealaatuisille kierrätetyille raaka-aineille.

Fortum takuu

Lataa itsellesi Fortum Recycling & Waste edunvalvontaprioriteetit

Kiinnostuitko?

Lataa tästä

Lisätietoja

Janne Koivisto

Yhteiskuntasuhdepäällikkö
Puhelin: +358 50 321 36 39
janne [piste] koivisto [ät] fortum [piste] com