Sijoittajauutinen

Fortumin Kestävä kehitys -raportti 2020 julkaistu

26 huhtikuu 2021, 14:00

Vesi virtaa joessa

FORTUM OYJ SIJOITTAJAUUTINEN 26.4.2021 KLO 14.00

Fortumin vuoden 2020 Kestävä kehitys -raportti on julkaistu. Vuoden 2020 raportointikokonaisuus koostuu seuraavista raporteista: Toimitusjohtajan liiketoimintakatsaus, Taloudelliset tiedot (sis. tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen), Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, Palkitseminen, Verojalanjälki sekä nyt julkaistu Kestävä kehitys -raportti.

Raportointikokonaisuus on saatavilla yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.fortum.fi/vuosikertomus2020 ja Kestävä kehitys -raportti tämän tiedotteen liitteenä sekä osoitteessa www.fortum.fi/kestävänkehityksenpääkohdat.

Kestävä kehitys -raportti kuvaa Fortumin toimintatapaa ja tuloksia vuonna 2020 liittyen ilmastoon, resursseihin, henkilöstöön ja yhteiskuntaan. Fortum on yhdistellyt Uniperin tytäryrityksenä 31.3.2020 alkaen. Fortumin TCFD (the Task Force on Climate-related Financial Disclosures) -raportti sisältyy Kestävä kehitys -raporttiin. Kirjanpitolain mukainen selvitys muista kuin taloudellisista tiedoista sisältyy Taloudelliset tiedot -raportin hallituksen toimintakertomukseen. 

Fortum Oyj 
Ingela Ulfves, sijoittajasuhde- ja talousviestintäjohtaja 

Lisätietoja: 
Ulla Rehell, Vice President, kestävä kehitys, puh. 050 383 9426