Jakelukeskeytyksen piirissä oleva alue laajentunut Kivenlahdessa 15.3.2021, kesto n. klo 19 saakka

Merivirrassa Kivenlahdessa käynnissä olevan kaukolämpöputken korjaustyön johdosta on aiemmin ilmoitettu jakelukeskeytys, jota on hetkellisesti jouduttu laajentamaan korjaustöissä löydettyjen viallisten toimilaitteiden korjauksen ajaksi.

Alla olevissa osoitteissa on kaukolämmön jakelukeskeytys arviolta klo 19.00 asti. Sen jälkeen jakelukeskeytysaluetta voidaan pienentää alkuperäiseen laajuuteen.

Aallonhuippu, Ristiaallokonkatu, Jälkimaininki, Maininkitie, Ristiaallokonkatu 4, Jälkimaininki 4, Jälkimaininki 9, Ristiaallokonkatu 6, Maininkitie 23 Koulu, Aallonhuippu 9, Aallonhuippu 7, Aallonhuippu 5, Aallonhuippu 8, Maininkitie 2, Maininkitie 21, Aallonhuippu 10-12, Jälkimaininki 3, Maininkitie 9 E-H, Maininkitie 9 A-B, Maininkitie 7, Maininkitie 3, Maininkitie 4, Maininkitie 1, Maininkitie 8, Maininkitie 20, Jälkimaininki 2, Maininkitie 5, Maininkitie 23 päiväkoti, Jälkimaininki 5, Maininkitie 16 ja Maininkitie 14

Pahoittelemme jakelukeskeytyksestä mahdollisesti koituvaa haittaa.