Fortum vahvistaa asemiaan Jyväskylässä

Fortum on avannut Jyväskylään, Mustankorkean alueelle uuden metallinkierrätyspisteen 1.8.2021.

Uudessa toimipisteessä kierrätetään yritystoiminnasta syntyvää metallijätettä ja rakennuksien purkutoiminnan metalleja. Fortum toimii alueella omana erillisenä yhtiönä ja palvelee yritysasiakkaita arkisin klo 7:30-16:00.

Fortum palvelee yritysasiakkaita jatkossa entistä monipuolisemmin. Fortumin omistama Fortum tarjoaa metallinkierrätyspalveluita yrityksille ja yhteistyössä Fortumin kanssa yhtiö palvelee asiakkaita myös kokonaisvaltaisessa jätehuollossa.

Fortum on vuokrannut Mustankorkealta alueen kierrätysliiketoiminnalle, jonne on perustettu muun muassa Fortumin operoima metallien hankintapiha. Fortumilla on ennestään yksi kiinteä toimipiste Jyväskylässä, joka toimii Fortum express -nimen alla Stop&Go-periaatteella. Mustankorkean toimipisteellä käsitellään muun muassa teollisuuden metallijätettä.

Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminnan keskiössä on materiaalien kierrätys ja kierrätysraaka-aineiden valmistus. Fortum kierrättää omissa prosesseissaan metallien lisäksi muun muassa muovit, kaapelit, muuntajat ja akut. Yhtiöllä on lisäksi metallinjalostamo Ikaalisissa, jossa muun muassa kaapelit ja monimetallijakeet jalostetaan uusioraaka-aineeksi.

 

Toni Ahtiainen

toimitusjohtaja

Fincumet Oy

p. 040 577 7533