Fortumin kaukolämmön hinnat pysyvät ennallaan Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella

25 marraskuu 2020, 09:00

kaukolämpöputkia

Fortum on siirtymässä ilmastoystävälliseen kaukolämmön tuotantoon. Kuluvana vuonna tuotannossa ei ole käytetty kivihiiltä kesäkuun alun jälkeen, ja sen käytöstä luovutaan täysin viimeistään vuonna 2025. Siirtyminen ilmastoystävällisempään tuotantoon takaa jatkossa entistä vakaamman ja kilpailukykyisemmän kaukolämmön hinnan. Kaukolämmön energiahintaan ja tehomaksuun ei tule muutosta vuoden vaihteessa, ja vuoden 2020 hinnat Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella pysyvät ennallaan.

Kiinteistöjen kaukolämmön arviolaskelmat löytyvät Fortum Yritys Online -palvelusta, jonne voi kirjautua sivulta yritys.fortum.fi. Kaukolämpöhinnastot löytyvät Fortumin sivuilta fortum.fi/yrityshinta.

Lisätietoa:

Timo Kivi, myyntijohtaja, Suomen lämmitys- ja jäähdytysliiketoiminta, Fortum, timo [piste] kivi [ät] fortum [piste] com, p. 0400 615 700