Loviisan voimalaitoksen ykkösyksikön tehoa lasketaan kunnonvalvontamittauksia varten torstaina 21.5.2020

Sähkön siirrorto ja verkkopalvelu tulee paikalliselta verkkoyhtiöltä

Loviisan voimalaitoksen ykkösyksikön tehoa säädetään torstaina 21.5.2020 kunnonvalvontamittauksia varten. Laitoksen teho lasketaan asteittain 100 prosentista noin 80 prosenttiin samalla kun suoritetaan kunnonvalvontamittauksia. Mittauksien tuloksia käytetään hyväksi tulevien huoltojen yksityiskohtaisessa suunnittelussa.

Tehonsäätö kestää yhteensä noin 12 tunnin ajan ja laitosyksikkö palaa normaaliin tuotantoon torstai-iltaan mennessä. Laitoksen teho voidaan tarvittaessa nostaa täydelle teholle, mikäli esimerkiksi sähköverkon tilanne niin vaatii.

Loviisan kakkosyksikkö on normaalissa tuotannossa.

 

Lisätietoja:
Timo Eurasto, käyttöyksikön päällikkö, puh. 010 455 4010
www.fortum.fi/loviisa