Sijoittajauutinen

Fortumin Kestävä kehitys -raportti 2019 julkaistu

05 maaliskuu 2020, 10:15

Fortum sign 5

FORTUM OYJ SIJOITTAJAUUTINEN 5.3.2020 KLO 10.15

Fortumin vuoden 2019 Kestävä kehitys -raportti on julkaistu. Vuoden 2019 raportointikokonaisuus koostuu seuraavista raporteista: Toimitusjohtajan liiketoimintakatsaus, Taloudelliset tiedot (sis. tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen), Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, Palkitseminen, Verojalanjälki sekä nyt julkaistu Kestävä kehitys -raportti.

Raportointikokonaisuus on saatavilla yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.fortum.fi/vuosikertomus2019 ja Kestävä kehitys -raportti tämän tiedotteen liitteenä sekä osoitteessa www.fortum.fi/kestavakehitys.

Kestävä kehitys -raportti kuvaa Fortumin toimintatapaa ja tuloksia vuonna 2019 liittyen ilmastoon, resursseihin, henkilöstöön ja yhteiskuntaan. Fortumin TCFD (the Task Force on Climate-related Financial Disclosures) -raportti sisältyy Kestävä kehitys -raporttiin. Kirjanpitolain mukainen selvitys muista kuin taloudellisista tiedoista sisältyy Taloudelliset tiedot -raportin hallituksen toimintakertomukseen.

Fortum Oyj

Ingela Ulfves, sijoittajasuhde- ja talousviestintäjohtaja

Lisätietoja:

Ulla Rehell, Vice President, kestävä kehitys, puh. 050 383 9426