Yritysasiakkaan raportointipalvelut uudistuvat: Ota uusi Yritys Online -palvelu käyttöösi nyt

yritys online

 

Fortum Yritys Online on uusi palvelumme yritysten ja taloyhtiöiden energiankulutuksen ja kustannusten seurantaan. Löydät palvelusta monia käteviä työkaluja kiinteistösi sähkön ja kaukolämmön seurantaan sekä kustannusten tarkasteluun. Yritys Online korvaa nykyisen Oma Fortum -palvelun huhtikuussa 2020.

Palvelun ilmainen perusversio tarjoaa yleiskatsauksen kiinteistöjen kulutukseen asiakkaan haluamilla ajanjaksoilla ja on jokaisen sähkön ja kaukolämmön yritysasiakkaan käytettävissä. Kuukausimaksullinen Yritys Online Plus -lisäpalvelu sisältää tarkempaa tietoa energiankulutuksesta, sen optimoinnista ja budjetoinnista. Lisäksi Plus-palvelun asiakkaat voivat hyödyntää energianeuvontapalvelua, joka tarjoaa apua esimerkiksi palvelun käyttöön sekä energiankulutuksen analysointiin.

Katso lyhyt esittelyvideo!