Postin lakon vaikutus Fortumin asiakkaiden sähkö- ja kaukolämpölaskuihin

Huomioimme Postin lakon siten, että emme lähetä lakon aikana kirjeitse lähetettäviä sähkö- ja kaukolämpölaskuja asiakkaillemme. Laskut lähetetään, kun lakko päättyy. Sähköisten kanavien laskut, kuten e-lasku, lähetetään normaalissa aikataulussa.

Fortum Asiakaspalvelu

***

Då Posten inleder sin strejk, skickas inte pappersfakturorna under tiden som strejken pågår. Vi fortsätter och skicka pappersfakturorna direkt efter att strejken har upphört. E-fakturorna skickas enligt normal tidtabell.

Fortum Kundtjänst

***

When Posti begins its strike, the paper invoices are not sent during the strike. We will continue to send the paper invoices immediately after the strike has ended. The e-invoices are sent according to a normal timetable.

Fortum Customer service