Kaukolämpövuotojen kuvaus helikopterilla Espoossa 21.-25.10.2019

Helikopterikuvaus Espoossa

Varmistamme kaukolämmön toimitusvarmuutta kuvaamalla kaukolämpöverkkoa lämpökameran ja helikopterin avulla Länsi-Espoossa alueilla Kauklahti, Saunalahti, Kivenlahti, Soukka, Espoonlahti, Nöykkiö, Tillinmäki, Latokaski ja Espoon keskus 21.-25.10.2019.
 
Lämpökamerakuvien ja tietokoneanalyysien avulla tutkitaan maanpinnan lämpötilaeroja mahdollisten lämpövuoto- ja eristevauriokohtien paikantamiseksi. Helikopterilennot tehdään auringonlaskun jälkeen jolloin maanpinta on tasalämpöinen ja liikennettä on vähän.
 
Pahoittelemme helikopterilentojen mahdollisesti aiheuttamaa ajoittaista meluhaittaa.
 
Lisätietoja antaa: 
Fortumin yhteistyökumppani Maintpartner Oy
Timo Nousiainen, suunnitteluinsinööri
puh. 040 196 4240 tai timo [piste] nousiainen [ät] maintpartner [piste] com