Kesän tapahtumat ja asiakasedut

05 heinäkuu 2019, 12:40

Hyvä asiakkaamme. Kokosimme tälle sivulle tietoa kesän tapahtumista ja asiakaseduista. Hyödynnä parhaat vinkit.

Asuntomessut Kouvolassa 12. 7.-11.8.

Asuntomessualue on rakentunut Korian vanhalle kasarmialueelle Kymijoen rantamaisemiin. Uudiskohteissa tutustut moderneihin pien-, rivi- ja paritaloihin sekä uudenlaiseen senioriasumisen kortteliin.

Osastollamme on esittelyssä sähköautojen kotilataus sekä uudenlaiset aurinkopaneeliratkaisut. Tervetuloa visiitille! Samalla voidaan tarkistaa onko oma sähkösopimuksesi ajan tasalla.

Messuetuna aurinkopaneeleista alennus 500 €

Aurinkopakettimme sisältää paneelit asennettuna ja käyttövalmiina. Tarjoamme paneeleille 10 vuoden korottoman maksuajan kuukausierissä. Asuntomessujen ajan 12. 7.-11.8. saat paneelipaketeista alennusta 500 €! 

Tutustu ja pyydä tarjous

PS. Fortumin messuosastolla on esittelyssä myös uudenlainen aurinkosähkön akkutallennusratkaisu. Tervetuloa tutustumaan!

Asiakkaille 45 päivää Nextoryä ilmaiseksi

Oletko ajatellut joskus kokeilla äänikirjoja, mutta homma on jäänyt ajattelun asteelle? Nyt sinulla on hyvä mahdollisuus kokeilla Fortumin asiakkaana Nextoryä ilmaiseksi 45 päivän ajan. Käytössäsi on sekä äänikirjat että laitteelta luettavat e-kirjat. Kirjavalikoima on monipuolinen ja vaihtoehtoja löytyy eri ikäisille perheenjäsenille.

Toimi näin: Lunasta ensin asiaksetu ja jatka lataamaan Nextory-sovellus kännykkään tai tablettiin. Käytä alla olevaa linkkiä, niin saat asiakasedun. Palvelun käyttöönottoa varten sinun tulee täyttää kaikki tiedot: Luot salasanan, valitset ilmaisjakson jälkeisen paketin (esim. perhe) ja annat maksutiedot. Tarvitset salasanaasi myöhemmin, jos haluat peruuttaa tilauksesi tai muuttaa sitä.

Lunasta asiakasetu

Sähkönkulutustiedot löytyvät taskustasi kesälomalla

Onkohan kotona kaikki hyvin? Oma Fortum -sovellus antaa sinulle helposti tietoa sekä kodin että kesämökin sähkönkulutuksesta. Paikallinen sähköverkkoyhtiö, joka mittaa sähkönkulutuksesi lähettää meille käyttötiedot tunnin tarkkuudella pääsääntöisesti seuraavana päivänä, joskus 2-3 päivän kuluttua. Tieto päivittyy Oma Fortumiin, joten voit näppärästi vaikkapa ulkomailla lomaillessasi tarkistaa, että sähkönkäyttö on ollut normaalia. Sovellus on Android-laitteille, iPhoenlle ja iPadille.

Oma Fortum toimii myös uudistuneena webbi-versiona, kirjaudu tämän sivun yläkulmasta. Sama Oma Fortum -tunnus toimii sekä sovelluksen käyttöönotossa että täällä verkossa. Lue lisää Oma Fortumista

Asiakaslehti siirtyy kokonaan digiaikaan

Asiakaslehtemme on jo pitkään toiminut verkossa. Löydät sen osoitteella www.fortum.fi/yhdessa. Sieltä löydät mukavaa lukemista, inspiraatiota ja vinkkejä asumiseen, energiansäästöön ja liikkumiseen. Julkaisemme uusia juttuja viikoittain.

Asiakkaista enemmistö on siirtynyt e-laskun käyttöön, joten laskun mukana lähetetty lehtikin siirtyy nyt digiaikaan. Paperiversio tulee vielä kesän ajan sähkölaskun mukana, mutta jatkossa voit saada uutiskirjeen omaan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. Jos et ole varma oletko uutiskirjeen postituslistalla, ehdit vielä tilata sen sähköpostiisi.

Tilaa tästä sähköpostiisi

Asiakaspalvelu kesän aikana

Sähkön, kaukolämmön ja Charge&Driven asiakaspalvelu palvelee kesällä normaaliin tapaan. Palvelemme sekä puhelimitse että verkossa. Palautelomakkeen, yhteystiedot ja aukioloajat löydät täältä. Chat palvelee edelleen sähkösopimuksiin liittyvissä kysymyksissä. Saatat myös kohdata sivuillamme uudenlaisen virtuaalisen avustajan, jota koulutamme ja testaamme kesän aikana.

Osuuko muutto kesään tai alkusyksyyn?

Jos olet muutamassa, niin sähkösopimus kannattaa tehdä heti kun uusi osoite on tiedossa, mutta viimeistään kolme työpäivää (ma-pe) ennen muuttoa. Voit tehdä sopimuksen täällä Fortumin sivulla 3 kuukautta ennen sähköntoimituksen alkamista. Jos hoidat asiaa mieluummin puhelimitse, sekä asiakaspalvelu että muuttopuhelin auttavat sekä uuden sopimuksen tekemisessä, että vanhan sopimuksen päättämisessä. Yhteystiedot ja aukioloajat löydät täältä.

Sähköt poikki?

Kesällä joskus paukkuu ja rätisee ja sähköntoimitus saattaa katketa. Huomiothan, että Fortumilla ei ole omaa sähkönsiirtoverkkoa vaan sähkön toimituksesta vastaa aina paikallinen sähköverkkoyhtiö (sähkönsiirtoyhtiö/jakelija). Sähkökatkojen osalta ole siis tarvittaessa ensisijaisesti yhteydessä paikalliseen verkkoyhtiöösi. Tilannetta voit tarkkailla myös valtakunnallisesta sähkökatkokartasta.

 

Olipa kesän sää millainen tahansa:

TOIVOTAMME KAIKILLE ASIKKAILLEMME IHANAA KESÄÄ!