Fortum lopettaa maatalousmuovien keräyspalvelun

Maatalousmuovien noutopalvelu

Maatalousmuovin pilottihankkeessa Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminta on kokeillut erilaisia käsittelyratkaisuja maatalousmuovin hyödyntämiseksi kierrätysmateriaalina. Fortumin nykyteknologialla ei valitettavasti löytynyt ratkaisua, joka mahdollistaisi materiaalin hyödyntämisen muovituotteiden raaka-aineena. Kerätty materiaali on liian likaista materiaalihyödyntämiseen eikä sen puhdistaminen riittävästi onnistu nykyisessä prosessissa. Fortum lopettaa maatalousmuovien keräyspalvelun 12.8.2019.

Fortum pyrkii edelleen löytämään ratkaisua maatalousmuoveille ja toiminta voi mahdollisesti jatkua myöhemmin kun tekninen ratkaisu on saatu kehitettyä.

 

Fortum kierrätys- ja jäteliiketoiminta

Lisätietoja:
Jari-Pekka Karvonen
Myyntipäällikkö, Fortum kierrätys- ja jäteliiketoiminta
+358447551916
jari-pekka [piste] karvonen [ät] fortum [piste] com