Fortum on yksi järjestäjistä, kun Naantali 24h kokoaa Suomen vaikuttajat kesäkuussa keskustelemaan

Naantali kesällä

Yhteiskunnan uudistamisen foorumi Naantali 24h kokoaa 12.–13.6.2019 Naantaliin Suomen ja Euroopan tulevaisuuden kysymysten ääreen laajan joukon keskustelijoita yhteiskunnan eri osa-alueilta. Eduskunta- ja europarlamenttivaalien täyttämän kevään jälkeen Naantalissa haetaan yllättävillä kokoonpanoilla uusia ideoita lähivuosien suurten haasteiden ratkaisemiseksi. Toista kertaa järjestettävän tapahtuman kutsuvat tänä vuonna koolle Naantalin kaupunki, Akava, Fortum, Konecranes, Miltton, Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK sekä SATO.

Naantali 24h on toista kertaa järjestettävä yhteiskunnan uudistamisen foorumi, jossa ei ole lavoja, luentoja, titteleitä tai yleisöä. Tilaisuuden kutsuvieraat ovat kaikki osallistujia ja tasa-arvoisia keskustelijoita. Tilaisuuden järjestäjätahot, Naantalin kaupunki, Akava, Fortum, Konecranes, Miltton, Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK sekä SATO haluavat olla kaikki osaltaan edistämässä laajaa yhteiskunnallista vuoropuhelua.

Naantali 24h kokoaa yhteen monipuolisen joukon vaikuttajia taloudesta politiikkaan ja teknologiasta kulttuuriin tavoitteenaan määritellä Suomen ja Euroopan suuret kysymykset 24 tunnin aikana. Tapahtuman pääteemojen, luottamuksen rakentamisen ja avoimen dialogin hengessä kaikkien tapahtumaan osallistuvien nimet tullaan julkistamaan.

"Olemme Fortumilla tunnistaneet tarpeen löytää uusia muotoja yhteiskunnalliselle keskustelulle. Esimerkiksi ilmastonmuutos on kaikkia koskettava teema, josta meidän on voitava keskustella niin, ettei aiheesta tule yhteiskuntaa jakava tai eriarvoistava teema", toteaa Arto Räty, Fortumin yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja.

Tapahtuman 12 työpajassa yhteiskunnan suuria kysymyksiä ja haasteita taklataan erilaisilla kokoonpanoilla. Käsiteltäviä kysymyksiä ovat muun muassa Suomen rooli Euroopassa ja maailmassa, ilmastonmuutoksen hillitseminen, urbanisaatio, työn ja työelämän murros, vääjäämätön väestönkehitys, digitalisaatio sekä demokraattisen päätöksenteon tulevaisuus.

Lisätietoja: Merja Paavola, johtaja, yhteiskuntakuntasuhteet, p. 050 396 1161

Lisätietoja tapahtumasta:
Tapahtuman tiedote: https://www.naantali24h.fi/blog/2019/5/6/naantali-24h-kokoaa-suomen-vaikuttajat-keskuussa-naantaliin
Tapahtuman verkkosivut: https://www.naantali24h.fi/
Sähköposti: info(at)naantali24h.fi