Fortum myi Suomen maakaasuliiketoimintansa Suomen Kaasuenergia Oy:lle

Fortum asiakastiedote 1.4.2019

Fortum on myynyt ja siirtänyt Suomen maakaasuliiketoimintansa Suomen Kaasuenergia Oy:lle 1.4.2019. Nyt myytävä liiketoiminta palvelee noin 150 asiakasta Espoossa, Kirkkonummella, Tuusulassa ja Järvenpäässä. Liiketoiminnan liikevaihto vuonna 2018 oli noin miljoona euroa.

Fortum keskittyy alueella hiilineutraalin ja asiakaslähtöisen kaukolämmön ja -jäähdytyksen kehittämiseen, eikä Suomen maakaasuliiketoiminta kuulu sen ydinliiketoimintoihin. Maakaasumarkkinoiden avautuminen kilpailulle vuonna 2020 vaatisi suhteessa merkittäviä uusia investointeja tietojärjestelmiin ja prosesseihin.

"Maakaasuliiketoiminta on uuden omistajan ydinliiketoimintaa ja sillä on hyvät edellytykset huolehtia asiakkaista ja kehittää toimintaa", Fortumin aluejohtaja Kristian Rehnström sanoo

Lisätietoja:

Aluejohtaja Kristian Rehnström, Fortum, +358 50 453 4271