Pörssitiedote

Fortumin organisaatiomuutoksen mukaiset segmenttikohtaiset vertailutiedot julkaistu

19 maaliskuu 2019, 13:45

fortum-sign-web

FORTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 19.3.2019 KLO 13.45

Fortum uudisti organisaatiorakennettaan vuonna 2018 ja julkaisee nyt uuden rakenteen mukaisesti muutetut segmenttikohtaiset vertailutietonsa vuoden 2018 osalta.

M&A and Solar & Wind Development ja Technology and New Ventures -liiketoimintayksiköt raportoitiin aiemmin Muissa toiminnoissa. Yksiköiden uudelleenjärjestelyn myötä osa toiminnoista siirrettiin olemassa oleviin divisiooniin ja vuoden 2019 alusta johdon raportointi ja segmenttiraportointi on laadittu uuden organisaatiorakenteen mukaisesti. Tuulivoimaliiketoiminta raportoidaan osana Generation-segmenttiä ja aurinkovoimaliiketoiminta sekä biopohjaiset ratkaisut osana City Solutions -segmenttiä. Tuuli- ja aurinkovoimatoiminnot Venäjällä raportoidaan edelleen Russia-segmentissä.

Vuoden 2019 alusta Muut toiminnot sisältää konsernitoiminnot, T&K-toiminnot, teknologian kehitysprojektit sekä Fortumin omistusosuuden Uniperista, joka on yhdistelty Fortum-konserniin osakkuusyhtiönä 30.6.2018 alkaen.

Muutetut ja aikaisemmin julkaistut tiedot vuosineljänneksittäin vuodelle 2018 ovat tämän tiedotteen liitteenä.

Fortum Oyj

Ingela Ulfves, sijoittajasuhde- ja talousviestintäjohtaja

Lisätiedot:

Ingela Ulfves, sijoittajasuhde- ja talousviestintäjohtaja, puh. 040 5151 531
Rauno Tiihonen, IR-päällikkö, puh. 010 453 6150
Måns Holmberg, IR-päällikkö, puh. 044 518 1518

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.fortum.com