Verkkouutinen

Fortumin toimitusjohtaja Pekka Lundmark kommentoi yhteistyötä Uniperin kanssa

06 helmikuu 2019, 08:35

Pekka Lundmark

FORTUM OYJ VERKKOUUTINEN 6.2.2019

Pekka Lundmark: ”Olemme iloisia, että Uniper on nyt sitoutunut aloittamaan yhteistyön rakentamisen puhtaalta pöydältä. Tavoitteena on nyt määritellä, miten teemme jatkossa strategista ja operatiivista yhteistyötä. Arvostamme Uniperin hallintoneuvoston puheenjohtajan yhteistyöhalukkuutta ja sitoutuneisuutta. On kaikkien yhteinen etu, että pääsemme nopeasti yhdessä luomaan arvoa molempien yhtiöiden osakkeenomistajille ja muille sidosryhmille.

Kunnioitamme Klaus Schäferin ja Christopher Delbrückin päätöksiä. Jatkamme nyt yhteistyötä Uniperin kanssa, tavoitteena löytää yhdessä parhaat keinot hyödyntää energiamurroksen luomia mahdollisuuksia.”

Uniperin tiedote yhteistyöstä 5.2.2019