Verkkouutinen

Fortum mukana nuorten lukutaitoa tukevassa Operaatio Ankassa

07 tammikuu 2019, 10:30

025 Fortum 2013 Kallio LOW RES

FORTUM OYJ VERKKOUUTINEN 7.1.2019

Fortum on mukana Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n Operaatio Ankka -kampanjassa. Lasten ja nuorten lukutaitoa tukevan tempauksen suojelijana toimii rouva Jenni Haukio.

Kampanjassa kaikille vuoden 2019 aikana 10 vuotta täyttäville lapsille lahjoitetaan tammikuussa kuukauden Aku Ankka -lehdet. Myöhemmin keväällä myös kaikille Suomen ruotsinkielisille 10 vuotta täyttäville lapsille lahjoitetaan kuukauden Kalle Anka -lehdet.

Kampanjalla halutaan herättää keskustelua suomalaisten lukutaidosta ja perheiden lukemisasenteista sekä hyvän luku- ja kirjoitustaidon merkityksestä jatko-opintojen, työelämän ja elämänhallinnan kannalta. Oivaltavasta kielenkäytöstään tunnettu Aku Ankka on jo vuosien ajan innostanut lapsia lukemisen äärelle. Operaatio Ankan tavoitteena on kannustaa lapsia lukemaan ja korostaa lukemisen merkitystä osana perheiden arkea.

Kampanjassa tässä vaiheessa mukana olevat yritykset ja yhteisöt ovat Fortumin lisäksi ABC-ketju, Supercell, Elisa, OP, Nordea, Veikkaus, Opetusalan Ammattijärjestö OAJ, LähiTapiola, Aktia, Posti ja Tela.

Fortum Oyj
Viestintä

Lisätietoja:
Tarja Hänninen, Brand Manager, Corporate Functions, 040 3505525