Rauhaisaa joulun aikaa

21 joulukuu 2018, 12:37

Toivotamme asiakkaillemme ja kaikille sivustolla vierailijoille lämmintä mieltä ja rauhaisaa joulun aikaa.

Hyvää joulua

Fortum tukee tänä jouluna eri maissa organisaatioita, jotka auttavat erityisesti heikommassa asemassa olevia, lapsia ja nuoria. Suomessa valitsimme kohteeksi Pelastakaa Lapset ry:n. Pelastakaa Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka edistää lasten oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla.

Pelastakaa lapset

Tukemme auttaa lapsia ja nuoria saamaan parempi tulevaisuus. Suomessa elää yli satatuhatta lasta köyhissä perheissä. Köyhyys vaikuttaa lapsen koko elämään. Pelastakaa Lapset ry:n tuella muun muassa maksetaan lasten harrastusmaksuja ja hankitaan nuorille oppikirjat koko lukio- tai ammattiopintojen ajalle. Tuen turvin nuorten tulevaisuus ei jää pelkän peruskoulun varaan, vaan he voivat valmistua ylioppilaaksi tai ammattiin.

Voit lukea lisää toiminnasta, tehdä oman lahjoituksen ja lukea tarinoita Pelastakaa lapset -sivustolta.

Vinkkejä joulupuuhiin

Kokosimme Yhdessä-blogiin ekologisia niksejä joulupuuhiin. Katso videot ja inspiroidu! Jouluniksisivulle