Kaukolämpövuotojen kuvaus helikopterilla Espoossa 17.-23.12.2018

Helikopteri

 

 

Varmistamme kaukolämmön toimitusvarmuutta kuvaamalla kaukolämpöverkkoa lämpökameran ja helikopterin avulla itäisessä Espoossa Matinkylän, Haukilahden, Olarin, Keilaniemen, Tapiolan, Otaniemen, Laajalahden, Leppävaaran ja Lintuvaaran alueella 17.-23.12.2018.

Lämpökamerakuvien ja tietokoneanalyysien avulla tutkitaan maanpinnan lämpötilaeroja mahdollisten lämpövuoto- ja eristevauriokohtien paikantamiseksi. Helikopterilennot tehdään auringonlaskun jälkeen jolloin maanpinta on tasalämpöinen ja liikennettä on vähän.

Pahoittelemme helikopterilentojen mahdollisesti aiheuttamaa ajoittaista meluhaittaa.

Lisätietoja antaa:

Fortumin yhteistyökumppani Maintpartner Oy
Timo Nousiainen, suunnitteluinsinööri
puh. 040 196 4240 tai timo [piste] nousiainen [ät] maintpartner [piste] com