Messukeskukseen 24 uutta sähköautojen latauspistettä

Messukeskukseen 24 uutta sähköautojen latauspistettä

Fortum Charge & Drive on avannut yhteistyössä Messukeskuksen ja BMW Suomen kanssa 24 uutta sähköautojen latauspistettä Messukeskuksen yhteyteen Pasilaan. Latauspisteet sijaitsevat Messukeskuksen pysäköintitalon alimmalla tasolla ja ne ovat osa Fortum Charge & Drive -verkostoa. Messukeskukseen asennettujen tyypin 2 latauspisteiden maksimiteho on 22 kW/ latauspiste. Latauspisteillä on mahdollista ladata kaikkia markkinoilla yleisesti saatavilla olevia sähköautoja.

Messukeskuksen paikoitusalueella ja pysäköintitalossa on yhteensä 4 600 pysäköintipaikkaa. Pysäköintitaloon voi jättää auton muulloinkin kuin Messukeskuksessa käydessään, sillä pysäköintitalo on kaikkien käytettävissä ja aina avoinna.

”Messukeskus on meille merkittävä kohde Helsingissä, sillä se palvelee messuvieraiden lisäksi kaikkia kehittyvän Keski-Pasilan alueella liikkuvia sähköautoilijoita sekä alueen yrityksiä ja Hartwall Arenaa. Sähköisen liikenteen edistämisen kannalta on tärkeää saada latauspalvelut keskeisille paikoille, joissa sähköautoilijat liikkuvat. Messukeskuksessa on potentiaalia merkittäväksi lataushubiksi Helsingissä”, Fortum Charge & Driven maajohtaja Sami Saarilahti sanoo.

Pohjoismaiseen Fortum Charge & Drive -verkostoon kuuluu jo yli 2 000 laturia eli noin 4 000 latauspistettä. Pikalatureita verkostossa on noin 700. Suomessa sähköautoilijoiden käytössä on jo noin 600 latauspistettä.