Tervetuloa tutustumaan Suomen ensimmäiseen suurteholatauspisteeseen Lohjan ABC-huoltoasemalle 1.11. klo 14-19

Suomen ensimmäinen sähköautojen suurteholatauspiste Lohjan ABC-asemalla

Fortum Charge & Drive avaa Suomen ensimmäisen suurteholaturin Lohjan ABC-huoltoasemalle 1.11.2018 klo 14.00. Suurteholatauspisteen avaaminen tarkoittaa seuraavan merkittävän askeleen ottamista sähköautoilussa myös pidemmillä matkoilla, kun sähköautoilijat voivat todella hyödyntää uuden sukupolven autojaan pitkän matkan autoilussa.

 

Avajaisten ohjelma 1.11.2018 klo 14.00

Tervetulosanat: Sami Saarilahti, Fortum Charge & Drive ja Tiina Vehmala-Viksten, kehitysjohtaja ABC-ketjuohjaus

Ensilataus suurteholatauspisteellä: Aki Kaukola ja Hyundai Kona electric -sähköautouutuus

Pullakahvit tarjolla ABC-aseman kabinetissa

Tutustuminen sähköautouutuuksiin: sähköautot ja asiantuntijat paikalla klo 19 saakka.

 

Paikalla esittelyssä vasta lanseeratut sähköautot: Hyundai Kona Electric sekä Jaguar I-PACE. Lisäksi tapahtumassa on mahdollista koeajaa Hyundai IONIQ electric. Sähköautot ovat tutustuttavana kello 19 saakka. Hyundai Kona Electric on nyt ensimmäistä kertaa esillä Suomessa!

 

Tervetuloa!

 

Nyt avattava latauspiste on osa Fortumin rakentamaa sähköautojen suurteholatausverkostoa Oslon, Tukholman, Turun ja Helsingin välillä. Norjan ensimmäinen suurteholatauspiste avattiin Oslon ulkopuolelle kuluvan vuoden huhtikuussa ja Ruotsissa Kristinehamniin elokuussa.