Verkkouutinen

Fortumin ja RUSNANOn sijoitusrahasto aloittaa yhteistyön Stavropolin aluepiirin kanssa Venäjällä

31 lokakuu 2018, 16:50

windmill

FORTUM OYJ VERKKOUUTINEN 31.10.2018

Stavropolin aluepiirin hallinto Venäjällä ja Fortumin ja RUSNANON sijoitusrahasto ovat solmineet ei-sitovan yhteistyösopimuksen enintään 500 MW:n tuulivoimakapasiteetin rakentamisesta vuosina 2018–2022. Jokaisesta projektista tehdään erillinen investointipäätös.

Fortumin ja RUSNANOn sijoitusrahasto on yhtiöiden 50/50 omistama yhteinen sijoitusrahasto. Rahasto on voittanut Venäjän valtion uusiutuvan energian huutokaupassa oikeuden rakentaa lähes 2 GW takuuhintaista tuulivoimakapasiteettia. Tuulivoimalat on määrä ottaa käyttöön vuosien 2019–2023 aikana.

Fortum Oyj
Viestintä

Lisätietoja:
Lue lisää Fortumin tuuli- ja aurinkoenergiasta Venäjällä: https://www.fortum.fi/tietoa-meista/medialle/tietopaketit-medialle/tuuli-ja-aurinko-venajalla