Pörssitiedote

Arun Aggarwal Fortumin johtoryhmään Business Technology -toiminnosta vastaavaksi johtajaksi

03 syyskuu 2018, 09:00

fortum-flag-web

FORTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 3.9.2018 KLO 9.00

DI Arun Aggarwal, 49, on nimitetty Fortumin johtoryhmään Business Technology -toiminnosta vastaavaksi johtajaksi. Tehtävä on uusi Fortumissa. Aggarwalin vastuualueena on koko Fortumin strateginen IT sekä digitaalinen innovaatiotoiminta ja muutos. Hän aloittaa marraskuun 2018 puolivälissä ja raportoi toimitusjohtaja Pekka Lundmarkille.

Aggarwal työskentelee IBM:lle johtavana neuvonantajana. Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa tietohallintojohtajana sekä digitaalisen muutoksen johtajana kansainvälisessä NYSE-listatussa Cemex-rakennustuotekonsernissa sekä konsulttina Bearing Pointissa ja KPMG Consultingissa.

”Fortum aikoo olla energiamurroksen ja digitalisaation voittaja. Digitalisaatio on muuttamassa perusteellisesti alan koko arvoketjua. Älykkäät asiakasratkaisut, voimalaitosten ja kaupankäynnin tuottavuuden parantaminen sekä uudet datapohjaiset liiketoimintamallit ovat kaikki esimerkkejä uuden teknologian mahdollisuuksista. Arun Aggarwalilla on vakuuttavat näytöt sekä digitaalisesta muutoksesta että IT-johtamisesta. Toivotamme Arunin lämpimästi tervetulleeksi Fortumiin ja energia-alalle", sanoo Fortumin toimitusjohtaja Pekka Lundmark.

Fortum Oyj

Ingela Ulfves, Sijoittajasuhde ja talousviestintäjohtaja

Lisätietoja:
Ingela Ulfves, sijoittajasuhde ja talousviestintäjohtaja, puh. 040 515 1531
Rauno Tiihonen, päällikkö, sijoittajasuhteet, puh. 010 453 6150
Måns Holmberg, päällikkö, sijoittajasuhteet ja talousviestintä, puh. 044 518 1518

Media: Pauliina Vuosio, VP, Executive Communications, puh. 050 453 2383

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.fortum.com