Fortumin Riihimäen kiertotalouskylässä avoimet ovet su 9.9.

Fortumin Riihimäen kiertotalouskylässä ja laitosalueella järjestetään sunnuntaina 9.9. klo 11-15 avoimet ovet. Teemana  on muovinkierrätys. Tapahtuma on osa Riihimäen kaupungin järjestämää Rakas Riksu -päivää.

Tasatunnein (12:00, 13:00 ja 14:00) pidetään muoviaiheiset tietoiskut, joiden jälkeen on mahdollisuus osallistua kierrokseen muovijalostamolla ja jätteenpolttolaitoksella. Kierrokselle pääsee kerrallaan enintään 40 henkilöä. Kierrokselle osallistuvat pukeutuvat tarvittaviin turvavarusteisiin. Turvallisuussyistä laitoskierrokselle ei valitettavasti voida ottaa alle 10-vuotiaita lapsia. Nuoremmilla lapsilla on mahdollisuus tutustua Fortumin laitospalokunnan toimintaan, piirustuskilpailuun ja muuhun ohjelmaan.

Osoite Fortumin kiertotalouskylään on Kuulojankatu 1. Järjestämme tapahtumapäivänä ilmaisen bussikuljetuksen Riihimäen keskustasta.

Tervetuloa!