Verkkouutinen

Fortumilta aurinkopaneelijärjestelmä Vallisaareen rakennettuun Nolla-mökkiin

30 heinäkuu 2018, 10:30

No kki fortum tiedotekuva

FORTUM OYJ VERKKOUUTINEN 30.7.2018

Fortum on toimittanut aurinkopaneelijärjestelmän Nesteen Nolla-mökkiin, jolla testataan tulevaisuuden nollapäästöistä mökkielämää.

Neste on rakennuttanut Helsingin Vallisaareen prototyypin mökistä, jonka ympäristöjalanjälki on mahdollisimman pieni niin hiilidioksidipäästöjen kuin konkreettisesti rakennuksen luontoon jättämän jäljen osalta. Nolla-mökki esittelee ratkaisuja, joiden avulla mökkeilyn päästöjä voidaan vähentää tuntuvasti.

Mökissä tarvittava sähkö tuotetaan täysin päästöttömästi Fortumin aurinkopaneelijärjestelmän avulla. Tarvitsemme uusia tapoja tuottaa energiaa ja vähentää päästöjä samalla kun sähkön kulutus kasvaa maailmassa jatkuvasti. Aurinko on puhdas ja uusiutuva energianlähde, joten aurinkopaneelit ovat erinomainen ratkaisu puhtaan energian tuottamiseen.

Fortum Oyj
Viestintä

Lisätietoja:
Aki Koskinen, Head of Brand, +358 50 453 6599

Tietoa Fortumin aurinkojärjestelmistä:
https://www.fortum.fi/aurinkopaneelit