Yhdessä Päijänteen ympärille sähköautolla

Nainen sähköautossa

Kutsumme sähköautoilijat kokoontumisajoon Päijänteen ympärille. Hae mukaan tästä 

Tapahtumassa haluamme jakaa kokemuksia sähköautoilusta ja samalla innostaa ihmisiä laajemminkin lähtemään mukaan sähköiseen liikenteeseen. Ja kiittää sähköautoilijoita hyvästä yhteistyöstä, jota olemme voineet tehdä palveluiden kehittämisessä!

Ajamalla eri puolilta Suomea Päijänteelle toisimme myös konkreettisesti esille, että sähköautolla pystyy liikkumaan pidempiäkin matkoja ja latausmahdollisuuksia löytyy jo monilta paikkakunnilta.

OP Ryhmä ja Fortum Charge & Drive ovat viimeisen vuoden aikana laajentaneet latausverkostoa eri puolille Suomea. Tähän mennessä latureita on asennettu yhteensä 75 paikkakunnalle eli yhteensä 150 latauspistettä. Ja vielä on useampia kymmeniä latauspisteitä tulossa! Myös Päijänteen ympäriltä löytyy useampia paikkakuntia, joissa sähköauton lataaminen on nyt mahdollista.