Ämpäristöteko laittaa kovamuoviset tuotteet kiertoon 5.6.

Fortum osallistuu Ämpäristöteko-tempaukseen ja järjestää Maailman ympäristöpäivänä 5.6.2018 kovamuovisten tuotteiden keräyksen Riihimäen Kynttilätien toimipisteessä (Kynttilätie 4, Riihimäki). Samalla toteutetaan  myös Fortum Circo®-kierrätysmuoviprofiilien poistomyynti, josta voit hankkia mm. viherrakentamiseen soveltuvia 100-prosenttisesta kierrätysmuovista valmistettuja profiileja tarjoushintaan.

Tee #ämpäristöteko - laita muovit kiertoon!

Ämpäristöteko on helppoa: kerää rikkinäiset, käytöstä poistetut kovamuovitavarat varastoista, kaapeista ja komeroista ja tuo ne keräyspiteeseen. Keräyspisteessä otetaan vastaan puhtaita muovituotteita eli esimerkiksi lumikolasta pitää irrottaa metallinen varsi ja lapiosta puinen kahva. Keräys on tarkoitettu ainoastaan kotitalouksien kovamuovisille tavaroille. Kerätyt kovamuoviset tuotteet kuljetetaan Fortumille Riihimäelle, josta ne ohjataan eteenpäin materiaalina tai energiana.

Ämpäristöteko järjestetään Muoviteollisuus ry:n jäsenyritysten toimesta Riihimäen lisäksi Vaasassa, Lohjalla, Rajamäellä ja Heinolassa. Tavoitteena on, että Ämpäristöteko on jatkossa vuosittainen, valtakunnallinen tempaus.

Tee #ämpäristöteko!

 

Lisätietoja: www.muovikuuluukiertoon.fi

Kierrätysmuoviprofiilien poistomyynti Fortumin Kynttilätien toimipisteessä Riihimäellä 5.6.-8.6. klo 8-18. Ainoastaan korttimaksu.