HUOM! Fortum Charge & Drive palvelut uudistuvat torstaista 17.5 alkaen

Tritium laturi pääkonttorilla

Näkyvin uudistus on uusi aiempaa selkeämpi ja helppokäyttöisempi Charge & Drive applikaatio. Uusi applikaatio ”Fortum Charge & Drive Finland” tulee torstaina 17.5.2018 ladattavaksi App Store ja Google Play sovelluskauppoihin. Latauspisteillä uutta applikaatiota voi käyttää torstai-iltapäivästä alkaen.

Muista kirjautua uuteen applikaatioon, vaikka käyttäisit normaalisti RFID-tunnistetta

Kirjautumisen yhteydessä pyydetään hyväksymään uudet käyttäjäehdot ja syöttämään luottokortin tiedot uuteen applikaatioon. Luottokorttitietojen päivitys uuteen applikaatioon on tehtävä, vaikka käyttäisi normaalisti RFID-tunnistetta.
Applikaation ensimmäisessä versiossa tulee olemaan kaikki lataamiseen ja maksamiseen tarvittavat perustoiminnallisuudet. Kehitämme ja päivitämme uusia ominaisuuksia applikaatioon jatkossa.

Aiemmin käytössä ollut applikaatio, karttasovellus (map.chargedrive.fi) ja portaali (portal.chargedrive.com) lataushistorian tarkasteluun ja omien tietojen muokkaamiseen poistuu 17.5. aamupäivällä. Jatkossa asiointi tapahtuu keskitetysti uuden applikaatiomme kautta. Historiatiedot latauksista ja maksuista eivät valitettavasti siirry uuteen applikaatioon. Mikäli tarvitset tietoja, otathan ne talteen itsellesi 16.5. aikana.

Torstaina 17.5. käyttökatkoja latauspisteillä

Otamme torstaina käyttöön myös uuden taustajärjestelmän latausverkoston operointiin. Tavoitteena on mahdollistaa parempi asiakaskokemus, parantaa entisestään latausverkoston toimintavarmuutta ja tukea mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Torstaina 17.5. latauspisteillä on käyttökatkoja arviolta klo 11-14, kun siirto uuteen järjestelmään tehdään. Aloitamme muutostyöt aamuruuhkan jälkeen klo 11 ja pyrimme saamaan valmiiksi ennen iltapäivän työmatkaliikennettä. Pahoittelut häiriöstä jo etukäteen!

Olemme saaneet sähköautoilijoilta arvokasta apua palvelun kehittämiseen sekä asiakaspalautteen muodossa että alkuvuonna tehtyjen haastatteluiden ja käyttäjätestauksen yhteydessä, iso kiitos yhteistyöstä!

Puhelinpalvelumme 0800 199055 palvelee jatkossakin maksutta asiakkaitamme vuorokauden ympäri.

Kiitos yhteistyöstä ja mukavia ajohetkiä!

Fortum Charge & Drive